



EIT Health is supported by the EIT, a body of the European Union

## Bridgehead Europe Matchmaking – June 30 and July 1, 2020

Please, access all joint meetings through this link: <u>https://global.gotomeeting.com/join/313076021</u>

Register here: <u>https://bridgehead-europe-matchmaking-2nd-wave.b2match.io/</u>

Find the access to 1:1 meetings through the Matching platform.

Tuesday, June 30	
When?	What?
9:15 - 9:30	Welcome to CATalysers (for CATs only)
9:30 - 10:15	Knowledge Transfer Programme - Part 1 (for CATs only)
10:15 - 10:30	Break (15 min)
10:30 - 11:30	Knowledge Transfer Programme - Part 2 (for CATs only)
11:30 - 12:30	Break (1 h)
12:30 - 12:50	Welcome to Start-ups and agenda
12:50 - 14:00	CATalysers – Spain, Portugal and Italy: <u>Spain</u> : Biocat, FPCM, Ideas UPV, IESE Venture Hub, IBV, PCB, UPF Ventures <u>Portugal</u> : PACT, Biocant Park, BGI, IPN Incubadora, Tec Labs <u>Italy</u> : Campania New Steel
14:00 - 14:15	Break (15 min)
14:15 - 15:05	CATalysers – East and Scandinavia: <u>Poland</u> : University of Lodz, Klaster Life Science Krakow <u>Czech Republic</u> : DEX Innovation Center <u>Hungary</u> : Startup Campus Hungary <u>Israel</u> : Health IL <u>Sweden</u> : KI Innovations, SMILE Incubator, Medeon, Sahlgrenska Science Park <u>Denmark</u> : Health Tech Hub Cophenaguen
15:05 - 15:15	Break (10 min)
15:15 - 16:00	CATalysers – Germany, Netherlands and Belgium: <u>Germany</u> : BioRN, Life Science Factory, Medical Valley EMN, Startup Campus Berlin <u>Netherlands</u> : Brightlands, MedScaler, Yes!Delft <u>Belgium</u> : IMEC
16:00 - 16:15	Break (15 min)
16:15 - 17:10	<b>CATalysers – France and UK:</b> <u>France</u> : CapDigital, Eurasanté, Genopole, iPEPS-ICM, Medicalps, Medicen Paris Region, Neighborhood <u>UK</u> : Innovation Agency, The Hill
17:10 - 17:30	Wrap up of the day and next steps

www.eithealth.eu



EIT Health is supported by the EIT, a body of the European Union

Wednesday, July 1	
When?	What?
9:45 - 10:00	Welcome and agenda of the day
10:00 - 10:40	<b>Start-ups – Part 1:</b> AdEchoTech, BestHealth4U, Biel Glasses, Cibiltech, Cievert, Hemcheck and HemoClear
10:40 - 11:00	Break (20 min)
11:00 - 11:45	Start-ups – Part 2: Implicity, Lifetag, MJN Neuroserveis, NNOVA AI Technologies, OpenG, QUIBIM, S4DX and TRIBVN Healthcare
11:45 - 13:00	Break (1 h 15 min)
13:00 - 16:30	1:1 Matchmaking sessions
16:30 - 17:00	Final remarks and end of meeting